De Camping

Wij heten u welkom op onze camping

   

In het dorpje Dalen in de provincie Telemark hebben wij, Indra Horsford en Theo Slijkhuis,deze mooie camping. Hier doen wij er alles aan om het onze gasten naar de zin te maken. Wij hebben zelf altijd gekampeerd en hebben daarmee een goede ervaringen opgedaan. Belangrijk voor ons is schoon sanitair, een opgeruimd campingterrein, gezelligheid en een goed contact met onze gasten. In het seizoen zijn er veel gezinnen met jonge kinderen wat een gezellige, levendige sfeer geeft.

Het campingterrein bestaat uit redelijk vlak grasland en is in totaal ca. 7 ha groot. Bij ons heeft u de keus te gaan staan waar u maar wilt: beschut, zonnig, langs de rivier of als u de kleintjes in de gaten wilt houden bij de speelplaats. U kiest zelf het leuke plekje uit!! Het is niet nodig om te reserveren voor een caravan of tent. Er is altijd plaats. U kunt gewoon komen en weer gaan wanneer u maar wilt.                        
Wij hebben 6 gezellige compleet ingerichte hutten in diverse afmetingen. Allen zijn voorzien van warm water en stroom. Voor een korter verblijf is er het “Beverhuis” met 16 kamers . In het Beverhuis zijn douches, wc’s, keuken en zitkamer. In het hoofdgebouw vindt u een goed uitgeruste receptie met  informatie over de omgeving. Er is een supermarkt op ca. 100 mtr afstand van de camping.

Onze Voorzieningen

  • Groot springkussen ( 13 x 9 mtr.)
  • 2 x Sanitairgebouwen (gratis)
  • Wasmachines / drogers
  • Afwasplaats /  kookvoorziening (gratis)
  • Tafeltennis tafel (gratis)
  • Voetbalspel (gratis)
  • Stroompunten  16A  (inklusief)
  • Chemisch afvalstation voor caravans.
  • Wifi  (gratis)

De camping kantine:

Er is een gezellige kantine op de camping.  Een lekker kopje koffie of echte  cappuccino. Er is ook een kleine bibliotheek waar u boeken kunt lenen of meenemen en waar u ook oude boeken kunt achterlaten.De kantine wordt doorgaans door onze gasten gebruikt bij slecht weer.

 
 
 

 De Receptie

Bij aankomst op de camping ontvangt u bij het inchecken een informatie blad met daarop een plattegrond van de camping, informatie over wat er in de  omgeving allemaal te doen of te zien is. Hier kunt u ook euro,s wisselen voor noorse kronen.  Betalen met euro,s of Bitcoin en zelfs de Gulden kan ook.

 
 

De Camping:

De camping ligt op een eilandje omgeven door een brede rivier waarin het goed vissen is. Je moet niet gek staan te kijken als er ineens een bever opduikt vlak voor de tent!! Normaal gesproken zijn ze regelmatig te bekijken aan de ene zijde van het eiland, maar af en toe wagen ze zich toch overal rondom het eiland. Zeker in het voorjaar tot ca. half juni zijn er in het ochtendgloren nog wel eens hertjes te zien op de camping of zelfs een eland. Elanden kunt u elke avond met de schemering zelf gaan bekijken in de natuur, wij vertellen u waar en hoe laat en u gaat zelf op pad, gratis en voor niets! U ziet ze praktisch altijd!! De eeste elanden worden gezien in de maanden mei en juni. Vanaf juli wordt dit geleidelijk minder. Verder wordt er soms nog wel eens een veelvraat of een das gezien. Op de camping kunt u zelf een leuk plekje uitzoeken, waar u het  leuk vind om het kamp op te slaan.  Bij het water of langs de bosrand of zomaar ergens midden op een veld. Dit bepaald u helemaal zelf waar u het leuk vind. De sfeer is altijd erg gemoedelijk en familiair. Ook in het hoogseizoen als het  gezellig druk is (niet vol!!) dan verbazen wij er ons steeds over dat het zo rustig en stil is. Kinderen voelen zich al erg snel “thuis” op de camping en rennen overal rond met hun kameraadjes. Gezellig! Het dorp dalen is op loopafstand. Na ca. 200 mtr. bent u al in het dorpcentrum.

 
 
 
 
789 
 
P1060454  P1060129

Het Sanitair:

Het sanitair is praktisch, netjes en schoon. Daar doen wij ons best voor, elke dag weer!

 
 

Afwassen en koken……

IMG_1710  IMG_1708

 Voor de kleintjes…..

Er is een leuke kleine speelplaats voor de kleintjes onder ons. Hier kunnen ze naar hartelust ontdekken.

P1060443  P1060444
P1060446  P1060453
P1060447  P1060460

 

 

 

 

 

kamperen bij ons? Neem contact op